JÅLAB Bygg AB är ett familjeägt byggföretag verksamt inom Storgöteborg sedan 1991. Vi omsätter i dagsläget ca 150 miljoner kronor och är 30 anställda.

Vi var tidiga med att producera energieffektiva byggnader och sätter därför struktur och god arbetsmiljö högt på vår agenda. Med anledning av detta har vi ISO-certifierat oss inom kvalité, miljö och arbetsmiljö. Vi betalar lön utifrån utförd prestation samt gällande avtal.

När man jobbar på JÅLAB Bygg AB medverkar man till att kontinuerligt utveckla bolaget så att vi även framöver skall kunna leverera högkvalitativa byggnader som svarar mot dagens allt tuffare krav både vad gäller god beständighet, en sund miljö samt ett lågt energibehov.

Vi jobbar med Nyproduktion, Ombyggnation samt Egen regi-projekt.

Vi söker:
Dig som är en kompetent servicesnickare, entreprenadsnickare eller betongarbetare och har hög arbetsmoral, är intresserad av att bredda dina kunskaper och ha variation inom yrket.

Vi ser att du som söker arbete hos oss skall ha gått Bygg & Anläggningsutbildning samt ha godkänt yrkesbevis. Du skall kunna hantera svenska i tal och skrift och kunna jobba lika bra självständigt som i grupp samt bidra till att vilja utveckla företagets arbetsmetoder och processer.

B-körkort är ett krav och du skall vara bosatt inom Storgöteborg.

Tillsättning av tjänsterna sker löpande. Ansök på info@jalab.nu eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Du kan även skicka din ansökan till JÅLAB Bygg AB Lergodsgatan 1, 417 07 Göteborg.

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Martin Karlsson på telefonnummer 031-50 86 00.